Umělé květiny

V posledních letech se rozmáhá trend dekorovat interiéry i exteriéry pomocí umělých květin a rostlin. A není se čemu divit, protože tyto dekorativní prvky nabízejí nekonečné možnosti při vytváření příjemné atmosféry a osvěžení prostoru.

V naší prodejně se můžete těšit na široký výběr umělých květin a rostlin, které přinesou do vašeho domova nebo zahrady živé a přírodní vzhledové prvky.

Mezi našimi nejžádanějšími produkty se nachází umělé eukalypty, které jsou skvělou alternativou k těm skutečným.

S našimi umělými eukalypty si můžete vytvořit elegantní aranžmá do vázy nebo je použít jako součást věnce na dveře. Jsou to jednoduché, ale zároveň efektní kousky, které zkrášlí váš domov.

Malé stromy jsou dalším dekorativním prvkem, který si u nás můžete pořídit. Bez námahy můžete mít krásný zelený strom, který vám přinese pocit přírody a života. Nejenže vypadají autenticky, ale navíc nemusíte řešit zalévání nebo péči o ně.

Naší nabídkou dále prochází girlandy, které jsou skvělým doplňkem pro vytvoření romantického a pohodového prostředí. Girlandy můžete použít při vytváření věnců, na ozdobení zábradlí, stropů či stěn. Využití je opravdu mnoho a pouze na vás záleží, jaký dojem chcete vytvořit.

Hortenzie jsou květiny, které se těší velké oblibě kvůli svému bohatému a plněnému vzhledu. A jelikož kvetou pouze jednou ročně, je lepší se uchýlit k umělým variantám, které sice nevoní, ale vypadají přesně jako ty skutečné. Hortenzie můžete použít v aranžmá do vázy nebo je kombinovat s jinými květinami pro vytvoření bohatého květinového aranžmá.

Pokud hledáte něco romantického a jemného, pak určitě oceníte naše umělé pivoňky. Pivoňky jsou květiny plné něhy a nádherných barev.

Dalším lákadlem v naší nabídce jsou třešňové girlandy, které okamžitě přinesou do prostoru romantickou atmosféru a jarní vzhled. Tyto girlandy můžete pověsit na zábradlí, okno nebo je použít k vytvoření okázalých dekorací na speciální události.

Umělé květiny a rostliny mají zkrátka své nezastupitelné místo v dekorování interiérů i exteriérů. A navíc vám ušetří spoustu času a práce s péčí o rostliny.

Naše prodejna nabízí široký výběr umělých květin a rostlin, které odpovídají nejnovějším trendům. Kvalita je pro nás na prvním místě, proto se můžete spolehnout na vysoce realistický vzhled našich produktů. Přijďte si vybrat právě takové umělé květiny, které dokonale zapadnou do vašeho prostředí a zařízení.

Pop Art

Pop art je umělecký styl, který vznikl v 50. letech 20. století a stal se jedním z nejznámějších směrů moderního umění. Jeho charakteristickými rysy jsou použití výrazných barev, jednoduché tvary a motivy z populární kultury. Sochy v pop artu často zobrazují známé objekty nebo postavy ve velkém měřítku a s výrazným důrazem na jejich formu a barevnost.

Jedním z oblíbených motivů v pop artu jsou sochy zvířat. Na našem e-shopu naleznete například zejména dobrmany, medvědy a francouzské buldočky. Tyto sochy mají výrazné tvary a barvy, které je odlišují od tradičních soch. 

Sochy v popartu jsou často vyrobeny z umělé pryskyřice nebo polyresinu, která umožňuje modelérům vytvářet složité tvary a barvy. Tyto sochy jsou populární mezi sběrateli umění a jejich cena může dosahovat vysokých částek. 

Pokud máte rádi pop art a zvířata, určitě si oblíbíte sochy dobrmanů, medvědů a buldočků. Tyto sochy jsou veselé, barevné a plné energie a přinesou do vašeho domova nádech moderního umění. Nejenže budou skvělým designovým prvkem, ale také vám budou připomínat věrnost a sílu těchto skvělých zvířat. Vyberte si sochu v popart stylu a dejte svému interiéru špetku moderního umění.

Více o stylu Pop Art: 

Pop Art je umělecký styl, který se stal se jedním z nejpopulárnějších a nejznámějších uměleckých směrů. Jeho tvůrci, jako Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Jasper Johns nebo Claes Oldenburg, se inspirovali popkulturními motivy, jako jsou komiksy, reklamy, předměty denní potřeby nebo slavné osobnosti.

Pop Art se vyznačuje jasnými barvami, ostře ohraničenými liniemi a jednoduchými formami. Umělci ho používali jako prostředek kritiky komerční kultury a konzumní společnosti. Zobrazovali každodenní předměty a osoby z pohledu hollywoodských hvězd, což mělo symbolizovat banalitu a prchavost moderního života.

Nejznámějším představitelem Pop Artu je bezesporu Andy Warhol, jehož díla, jako jsou série portrétů Marilyn Monroe nebo Campbellových polévek, jsou ikonické po celém světě. Warhol také pracoval s technikou sítotisku, která mu umožnila zdůraznit výrazné barvy a kontrasty.

Dalším významným umělcem Pop Artu je Roy Lichtenstein, který se proslavil svými plastickými obrazy komiksů a reklam. Jeho typickým stylem jsou velké tečky, které dodávají obrazům působivost a vintage vzhled.

Pop Art ovlivnil nejen výtvarné umění, ale také módu, design nebo film. Jeho díla jsou dnes vysoce ceněná na aukcích a v muzeích po celém světě. Pop Art jako takový je stále aktuální a inspiruje umělce po celé generace.

V dnešní době je Pop Art stále oblíbený a často se využívá při tvorbě moderního designu, reklamy nebo street artu. Jeho styl a myšlenka kritiky konzumního způsobu života stále rezonují s lidmi a poslání tohoto uměleckého směru je stále naprosto relevantní.

Nákupní košík
Napsat dotaz
1
Chcete vyfotit produkt na prodejně ?
Chcete vyfotit či natočit produkt na prodejně ? Máte jiný dotaz či potřebujete poradit ?
Odpovím ihned, jakmile to bude možné.
Fotografie a videa produktů možné ve všední dny od 07:00 do 14:00